NAĐITE NAJBLIŽI SERVIS

Služba za korisnike

Ako želite dobiti informacije o društvu EUROREPAR CAR SERVICE ili želite da vas kontaktira naša služba za odnose s kupcima, molimo vas da ispunite obrazac. 

Ovime dajem privolu da se moji osobni podaci (ime, prezime, e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe koristeći :

Osobni podaci, prikupljeni u ovom obrascu za prikupljanje, namijenjeni su EURO REPAR CAR SERVICEU. Sva polja označena zvjezdicom obavezna su za obradu vašeg zahtjeva. U suprotnom, EURO REPAR CAR SERVICE možda neće moći pružiti traženu uslugu kako je gore navedeno. Sukladno vašem pristanku, kada je to zatraženo, možete primati informacije o ponudama, vijestima i događajima (newsletteri, pozivnice i druge publikacije) od EURO REPAR CAR SERVICE SAS, njegovih podružnica ili njegovih partnera. U skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka ("Narodne novine", broj 42/18.) imate pravo pristupa, ispravljanja, brisanja, ograničenja obrade, prenosivosti, kao i pravo na prigovor na obradu vaših osobnih podataka kada se oni obrađuju u svrhe izravnog marketinga. Također, možete poslati upute EURO REPAR AUTO SERVICEU, koje se odnose na sudbinu vaših podataka nakon vaše smrti. Privolu možete povući u bilo kojem trenutku kada se obrada temelji na njoj. Isto tako, sukladno odluci HAKOM-a, možete se u bilo kojem trenutku usprotiviti pozivu na telefon, besplatnom registracijom kod vašeg operatera, više informacija na https://www.hakom.hr/?id=2876.

Ova prava možete ostvariti jednostavnim zahtjevom upućenim EURO REPAR CAR SERVISU – Odnosi s kupcima, C Automobil Import d.o.o., Kovinska 5, 10090 Zagreb ili e -poštom na sljedeću adresu: postprodaja-citroen@c-automobil-import.hr. Za više informacija o tome kako EURO REPAR CAR SERVICE obrađuje vaše osobne podatke, pročitajte odjeljak pravne obavijesti koji uključuje Izjavu o privatnosti EURO REPAR CAR SERVICE.

icon-gear