NAĐITE NAJBLIŽI SERVIS

Vrati se

Otvoren novi servis: Krainc Auto Rijeka

Otvoren novi servis: Krainc Auto Rijeka

Brankov san od djetinjstva je raditi s automobilima. Počeo je s popravcima motora u Matuljima, ali ubrzo nakon toga otvorio je vlastitu automobilsku radionicu, koja je od 1993. dio ovlaštene mreže Ford.

1995. godine preselio je u Rijeku, tražeći pogodnu lokaciju za gradnju ozbiljnog objekta. 2018. preselio se u novoizgrađeni prodajno-servisni centar površine 2.000 m2 na Orehovici.

Njegovi sinovi, Siniša i Kristian, su preuzeli posao, stalno radeći na održavanju i poboljšanju kvalitete usluge. Njihov se uspjeh mjeri odličnim recenzijama koje su kupci iz cijele Europe napisali. Hvali se profesionalnost, kvaliteta, ali povrh svega ljubaznost i srdačnost djelatnika koji su mnogima spasili ljetovanje u Hrvatskoj - „izgleda da njima nije ništa nemoguće“, kaže jedan Englez.

Servis je opremljen s 12 dizalica, kompletnim alatom za limariju i lakiranje i svim potrebnim alatima za vulkanizerske radove.

Prepoznavši se potpuno u sloganu „Povjerenje obvezuje“, Servis Krainc je odlučio svoje stečeno iskustvo i svoju profesionalnost staviti na raspolaganje vozačima automobila svih marki kroz mrežu Eurorepar Car Service.

icon-gear