NAĐITE NAJBLIŽI SERVIS

Vrati se

Mehanika Mehanika

U mreži EUROREPAR Car Service, svi su zahvati mogući bez obzira na marku vozila

EUROREPAR Car Service nudi vam sve vrste popravaka na vašem vozilu, uz personaliziran pristup, savjete i jedinstven omjer kvalitete, stručnosti i cijene!

U slučaju kvara, razbijanja ili nakon nesreće, Eurorepar Car Service vam tijekom cijelog životnog vijeka vašeg vozila nudi svoju stručnost i znanje kako biste brzo i učinkovito riješili nastali problem.

Naša stručnost i znanje u pogledu vozila, bez obzira na njihovu marku, omogućuje vam da u našoj mreži obavite većinu značajnih mehaničkih popravaka, a to uključuje mjenjač, spojku, pumpu za vodu, sustav hlađenja, alternator, krug punjenja, sustav pokretanja, pokretač, elektropokretač, ugrađenu elektroniku...

Cjelokupna mreža Eurorepar Car Service također je opremljena vrhunskim alatima, uključujući specifične alate za dijagnostiku koji se mogu povezivati s vozilima različitih marki i koji pokrivaju više od 35 000 modela te mogu utvrditi različite kvarove na vašem vozilu. Timovi koji vam stoje na raspolaganju istinski su profesionalci u polju mehanike, koji se redovito usavršavaju u pogledu svih najnovijih tehnologija.

icon-gear